Javítás

Alapvető célkitűzésünk, miszerint klímaszerelőinknek nem merülhet fel olyan kérdés, melyet viszonylag rövid határidő alatt ne lehetne megoldani, szervízünknek szinte minden esetben garantált.
Bár adódhatnak összetettebb problémák -amelyek például csak viszonteladóink központi szervízeiben javíthatók-, bátran kijelenthetjük, hogy az általános meghibásodások javítása, illetve a karbantartások elvégzése Budapest és környékén gyorsan megoldhatóak, ugyanis a profi szakembergárda és a bőséges gyárialkatrész-ellátás elégségesnek bizonyul a klíma berendezések hatékony szervizeléséhez.

Karbantartás

A klíma beltéri egységében az átáramló levegőből lerakódik a lakásban lévő szerves anyagokat is tartalmazó por, ami a nedves közegben az idők során bomlásnak indulva penésztelepeket hoz létre és spórákkal árasztja el a lakást. Egy ilyen folyamathoz évek szükségesek, de ha ez bekövetkezett, akkor egy rendkívül veszélyes, megbetegedéseket okozó berendezés keringteti át magán a lakás levegőjét és folyamatosan fertőzi az ott élőket.

Tisztítás

A klíma berendezések esetében nagyon fontos a rendszeres klíma tisztítás és karbantartás. A klíma tisztítás nem csak higiéniai okok miatt fontos, de befolyásolja a készülékek élettartalmát, és még azt is, hogy mennyibe kerül Önnek az üzemeltetés. A garancia időtartama alatt, a klíma tisztítás és a karbantartás elvégzése a legtöbb gyártónál a garancia feltétele.

Szerelés

Készüléke garanciájának megtartása érdekében csak F-gáz képesítéssel rendelkező klímaszerelőt bízzon meg készüléke beüzemelésével! Az F-gáz minősítés a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság weboldalán ellenőrizhető.

Klímaszerelés munkadíja

A klímaszerelés díja 4KW-os készülék alatt 3 méter csőhosszig nettó 70 000 Ft. A 3 métert meghala-dó csőhossz esetén, a csövezés méterenként 7000 Forint+ Áfa.Az árak tájékoztató jellegűek. Mivel minden beépítés, beszerelés egyedi, nem könnyű egységárasítani. Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
Free Joomla! templates by Engine Templates